Vip Μεταφορές

VIP Μεταφορές
Φτάστε Στον Προορισμό Σας Σαν VIP

Στο Your Luxury Concept, διασφαλίζουμε ότι το ταξίδι σας θα ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρέχοντας υπηρεσίες μεταφοράς με οδηγο/σοφέρ από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι της Μυκόνου στο ξενοδοχείο, τη βίλα ή οποιαδήποτε τοποθεσία θέλετε (εστιατόριο, μπαρ κ.λπ.) με άνεση και στυλ.

Απολαύστε τη νυχτερινή ζωή της Μυκόνου  χωρίς να ανησυχείτε για το πού θα πάτε, αν θα καταφέρετε να βρείτε χώρο στάθμευσης ή το πώς θα επιστρέψετε στο χώρο σας σε περίπτωση που πιείτε ένα επιπλέον ποτό. Αφήστε τη μετακίνησή σας πάνω μας!

VIP Μεταφορές
Το Πιο Ευχάριστο Ταξίδι Σας

Οι επαγγελματίες οδηγοί μας είναι εκπαιδευμένοι ώστε να κάνουν το ταξίδι σας πιο ευχάριστο από μιά απλή διαδρομή. Μετά από μια κουραστική πτήση, οι οδηγοί μας θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να μεταφέρετε τυχόν βαριές αποσκευές στο αυτοκίνητο και να σας οδηγήσουν στον προορισμό σας με απόλυτη άνεση. Δεν είστε πολύ εξοικειωμένοι με το νησί; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί οι οδηγοί μας έχουν μεγάλη γνώση του νησιού και των μικρών θησαυρών της Μυκόνου, προσθέτοντας περισσότερα στην εμπειρία σας.

Παρέχουμε τα υψηλότερα πρότυπα άνεσης και στυλ για τη μεταφορά/μετακίνησή σας. Λαμβάνουμε υπόψη κάθε ειδική ανάγκη που μπορεί να έχετε. Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας:

  • Ο στόλος μας αποτελείται αποκλειστικά από οχήματα Mercedes-Benz Vito
  • Προσφέρουμε δωρεάν σύνδεση Wi-Fi, για να είστε πάντα up-to-date!
  • Είμαστε στη διάθεσή σας 24/7, ανά πάσα στιγμή, για ό,τι χρειαστείτε

Στο Your Luxury Concept, η πολυτέλεια, η ασφάλεια και η διακριτικότητα είναι δέσμευσή μας.